27570 41 931
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΒΟΗΘΕΙΑ
Δ-Σ: 9.00 - 14.00 & 17.30 - 20.30

Καλάθι αγορών
Έχετε 0 προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€*

    -15%
  •  EndWarts Διάλυμα για μυρμηγκιές 5ml
Meda

EndWarts Διάλυμα για μυρμηγκιές 5ml (Δείτε περισσότερα)

ΚΩΔΙΚΟΣ: 7350033750209
Διαθεσιμότητα:
3 Τεμάχια
19,30€ 16,40€
*Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες από 35,00 €, για δέματα άνω των 3kg και για δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις.

Περιγραφή

EndWarts Διάλυμα για μυρμηγκιές 5ml

Οι μυρμηκιές είναι μικρά σκληρά εξογκώματα πάνω στο δέρμα τα οποία οφείλονται σε κάποιον ιό (HPV, ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων). Οι μυρμηκιές είναι μεταδοτικές και εξαπλώνονται εύκολα σε άλλα άτομα και άλλα μέρη του σώματος. Η μόλυνση μπορεί να συμβεί τόσο μέσω της άμεσης επαφής όσο και από χώρους όπως τα κοινόχρηστα αποδυτήρια και οι πισίνες. Συχνά οι μυρμηκιές μεταδίδονται μεταξύ των μελών μιας οικογένειας. Οι μυρμηκιές μπορούν να προκαλούν πόνο ή ακόμα και αίσθημα ντροπής.

To EndWarts είναι ένα νέο, αποτελεσματικό τοπικό διάλυμα για την απομάκρυνση των μυρμηκιών από τα χέρια, τα πέλματα και το σώμα. Το διάλυμα απορροφάται άμεσα από την μυρμηκιά και δεν αφήνει ίχνη στο δέρμα. Το EndWarts περιέχει Φορμικό οξύ, το οποίο αποξηραίνει τη μυρμηκιά από το εσωτερικό της. Στη συνέχεια ο οργανισμός αποβάλει με ήπιο τρόπο τη μυρμηκιά.

Η εφαρμογή του EndWarts δεν είναι επώδυνη και το διάλυμα μπορεί να εφαρμοστεί και σε λεπτό δέρμα. Αυτό καθιστά το EndWarts κατάλληλο για διαβητικούς ή αν έχετε πολλές μυρμηκιές. Το EndWarts μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μικρά παιδιά.

Το EndWarts χρησιμοποιείται εύκολα. Απλώστε το EndWarts στη μυρμηκιά με μια μπατονέτα που έχετε βυθίσει το διάλυμα, μία φορά την εβδομάδα μέχρι να εξαφανισθούν οι μυρμηκιές. Η ποσότητα του διαλύματος EndWarts ρυθμίζεται εύκολα, ανάλογα με το μέγεθος της μυρμηκιάς ή την κατάσταση της επιδερμίδας.

FARMAKEIO.NET.GR