27570 41 931
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΒΟΗΘΕΙΑ
Δ-Σ: 9.00 - 14.00 & 17.30 - 20.30

Καλάθι αγορών
Έχετε 0 προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€*

    -33%
  • Leriva BrainUp StressDown 30 μαλακές κάψουλες

Leriva BrainUp StressDown 30 μαλακές κάψουλες (Δείτε περισσότερα)

ΚΩΔΙΚΟΣ: 5207270000050
10 Τεμάχια
23,00€ 15,30€
*Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες από 35,00 €, για δέματα άνω των 3kg και για δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις.

Περιγραφή

Leriva BrainUp StressDown 30 μαλακές κάψουλες

Αποτελεί ένα κλινικά ελεγμένο και επιστημονικά βελτιστοποιημένο συμπλήρωμα διατροφής που στοχεύει στη βέλτιστη λειτουργία του εγκεφάλου, καταπολεμώντας τον νούμερο 1 παράγοντα που τη διαταρράσσει, δηλαδή το άγχος.

Τα κύρια φωσφολιπίδια που περιέχει είναι η φωσφατιδυλοσερίνη, το φωσφατιδικό οξύ και η φωσφατιδυλοχολίνη.

Η εξασθένιση των γνωστικών λειτουργιών έχει συνδεθεί με δομικές και λειτουργικές αλλοιώσεις στις νευρωνικές μεμβράνες, αλλά και με συναισθηματικές διαταραχές, όπως είναι το άγχος και η κατάθλιψη, με αποτέλεσμα τη σύγχυση, τη δυσκολία συγκέντρωσης και άλλα προβλήματα που διαταράσσουν τις καθημερινές δραστηριότητες.

Τα φωσφολιπίδια του BrainUP StressDOWN είναι απαραίτητα για τη δόμηση των μεμβρανών των νευρικών και εγκεφαλικών κυττάρων.

Όταν τροφοδοτούνται τα κύτταρα με το σύμπλεγμα PS/PA διατηρούνται υγιή, ισχυρά και λειτουργικά, και προάγεται η εγκεφαλική λειτουργία και η απόδοση, ενισχύεται η διαμόρφωση της μνήμης και η ανάκτηση των πληροφοριών, αυξάνεται η ικανότητα σκέψης και εκμάθησης και διευκολύνεται η επίλυση των προβλημάτων.

Στην αντιμετώπιση του άγχους, οι ελεγχόμενες κλινικές δοκιμές έχουν αποδείξει τη δράση του στην απόκριση του οργανισμού τόσο στο περιστασιακό όσο και στο χρόνιο στρες, καταγράφοντας χαμηλότερα επίπεδα της ορμόνης του στρες -της κορτιζόλης- κάτω από ψυχολογικά και κοινωνικά απαιτητικές συνθήκες.

Το BrainUP StressDOWN καταπολεμά το άγχος, διατηρώντας σε ισορροπία τις ορμόνες του στρες και συμβάλλοντας στη διατήρηση της ηρεμίας και της απόδοσης υπό πίεση, στην ελάττωση της έντασης και του άγχους και στη διαχείριση των στρεσογόνων γεγονότων.

Κατάλληλο για:

Μαθητές/Φοιτητές σε περίοδο εξετάσεων,
Ενήλικες με περιστασιακό άγχος(ομιλίες, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις),
Ενήλικες με χρόνιο άγχος και στρεσογόνο καθημερινότητα,
Ενήλικες που επιθυμούν να διατηρήσουν/βελτιώσουν τη γνωστική τους λειτουργία,
Γυναίκες με συμπτώματα Προεμμηνορροϊκού Συνδρόμου (Στρες και άγχος, απότομες αλλαγές στη διάθεση, κόπωση, δυσκολία στις κοινωνικές συναναστροφές, αϋπνία, πόνος στους μύες ή στις αρθρώσεις, πονοκέφαλος κ.ά.)

FARMAKEIO.NET.GR